Gelegenheden

Het huwelijksaanzoek heeft plaatsgevonden en de voorbereidingen voor jullie huwelijksdag gaan beginnen: het uitzoeken van een prachtige trouwjurk, een chique trouwpak, een bruidstaart, de bloemen, maar het belangrijkste is misschien nog wel het vinden van een prachtige locatie. Welkom bij Het Wapen van Zoetermeer!

Het Wapen van Zoetermeer is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Zoetermeer. Dit betekent dat het mogelijk is om op onze locatie een huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden, zowel wettig als ceremonieel. Van huwelijksceremonie, receptie, misschien tussendoor een lunch of een borrel, diner tot aan een onvergetelijk feest met aansluitend een overnachting in één van onze bruidssuites. De dag van uw leven is bij ons in goede handen!

Onze werkwijze

Wij nodigen jullie graag uit voor een kennismaking en rondleiding. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en zijn dan ook geïnteresseerd in jullie wensen en verwachtingen. Vervolgens stellen wij samen met jullie een programma naar wens op en maken wij een bijbehorende all-in offerte, waarbij u exact van te voren weet waar u aan toe bent. Op sommige dagen vragen wij een minimale besteding. Graag vertellen wij u hier meer over in een persoonlijk gesprek.

Op de dag zelf streven wij erna om alles tot in de puntjes te verzorgen. Gedurende dag is er een vaste gastvrouw of gastheer aanwezig die o.a. zal functioneren als aanspreekpunt.

Trouwfotograaf tip: Stefan van Beek

 

bekijk bijpassende arrangementen

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor een verjaardagsfeest, jubileum of  voor een andere gelegenheid? Wellicht dat wij u verder kunnen helpen.

Het Wapen van Zoetermeer beschikt over 10 zalen die geschikt zijn voor zowel intieme als grote gezelschappen. Of u nu zit te denken aan een borrel, een receptie, een privé diner, een buffet, een walking dinner of feestavond, bij ons is vrijwel alles mogelijk. Wij denken graag met u mee en maken uw gelegenheid tot een succes.

bekijk bijpassende arrangementen

Het Wapen van Zoetermeer is uiterst geschikt voor zakelijke evenementen. De combinatie van onze diversiteit aan zalen, flexibiliteit en gastvrijheid maken dat wij bijna alles voor u kunnen verzorgen. Of u nu zoekende bent naar een vergaderruimte, een workshopruimte of een geschikte zaal voor een informatieavond of bedrijfsfeest, bij ons is het allemaal mogelijk.

Na de vergaderingen en workshops even gezellig na borrelen of misschien liever een diner? Geen enkel probleem, wij verzorgen het met goede zorg en veel plezier!

TIP! Ook niet geheel onbelangrijk is de centrale ligging van Zoetermeer en vanaf Het Wapen van Zoetermeer rijdt u ook binnen enkele minuten op de snelweg richting Rotterdam, Utrecht, Den Haag of Amsterdam.

 

bekijk bijpassende arrangementen

U kunt ervoor kiezen om met uw gezelschap bij een restaurant te gaan dineren. Maar u kunt er ook voor kiezen om bij Het Wapen van Zoetermeer te komen dineren!

Wij bieden gezelschappen vanaf 10 personen zonder bijkomende kosten een exclusieve ruimte aan waar u samen met uw vrienden, familie en/of collega’s sfeervol kunt dineren. Vooraf stellen we samen met u een heerlijk menu samen voor u en uw gasten en bespreken we de gewenste zaal en de door u gewenste tafelindeling daarvan. En op de avond zelf, kunnen jullie rustig genieten van een gezellige avond. Niet het rumoer van een restaurant, niet de extra kosten voor een aparte ruimte, maar wel de kwaliteit van een uitstekende keuken!

Naast de verzorging van een privé diner kunnen wij ook een Lunch-of Brunchbuffet, een High Tea

TIP: Wij houden ook rekening met uw dieetwensen en allergieën.ea, een Buffet “Royale” of een Walking Dinner verzorgen. Wij stellen graag met u een persoonlijk programma op die voldoet aan uw wensen.

bekijk bijpassende arrangementen

Naast de verzorging van een huwelijksdag, een verjaardag, jubileum, diner en zakelijk evenement kunnen wij ook andere gelegenheden verzorgen.

Met behulp van onze arrangementen geven wij u graag een indruk van onze mogelijkheden. Wij maken graag voor uw gelegenheid een programma op maat. U bent dan ook van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak.

bekijk bijpassende arrangementen