High Tea in de zon!

Met het lekkere weer is het deze periode extra aantrekkelijk om bij Het Wapen van Zoetermeer je werkjubileum, verjaardag, geboorte van je kind of andere feestelijke gelegenheid te vieren. De borrel of High Tea kun je dan namelijk laten plaatsvinden op het buitenterrein, onder de drie karakteristieke hooibargen of op een van onze andere terrassen.

High Tea Time

Een High Tea kan bijvoorbeeld al vanaf tien personen, met lage prijzen voor kinderen tot en met negen jaar en de allerkleinsten (tot en met twee jaar) hoeven zelfs niets te betalen. Extra wensen of wil je de tijd enigszins aanpassen? Alles kan, het personeel van Het Wapen van Zoetermeer denkt graag met je mee.

Het Wapen van Zoetermeer heeft 2  arrangementen, namelijk een High Tea en een High Tea Deluxe. Bij een  Deluxe worden de gasten verwelkomd met een glaasje bubbels en aan de liefhebbers serveren we ook een glaasje alcoholvrije bubbels. Daarnaast is de High Tea Deluxe uitgebreid met een aantal luxere gerechtjes. De  arrangementen zijn hier terug te vinden.

Gezellig borrelen

Heeft u iets te vieren, maar bent u geen liefhebber van een High Tea? Dan kunt u ook altijd bij Het Wapen terecht voor een borreltje.

Gedurende de borrel plaatsen ze wat te knabbelen op de tafels en gaan ze geregeld rond met luxe seizoensgebonden hapjes en bittergarnituren. Tevens bieden ze de gelegenheid om de borrel verder uit te breiden met bijvoorbeeld ontvangst met gebak, satékraam, een ijscokar of een puntzak patat met mayonaise.

Voor meer informatie over een borrel verwijzen wij u naar de website van Het Wapen van Zoetermeer.

Iets te vieren?

Wij kunnen diverse gelegenheden verzorgen zoals een:
  • Verjaardag
  • Babyshower
  • Huwelijksjubileum
  • 25 jaar getrouwd
  • 50 jaar getrouwd
  • Pensionering
  • Familiedag

Wij maken graag een programma op maat voor uw gelegenheid.

Bron: Zoetermeers Dagblad

Foto: een groep van circa zeventig mensen genoot afgelopen zondag van de voorjaarszon tijdens een kraamborrel / babyshower.


Vorige
Nieuwe dansvloer
Volgende
Een bijzondere dag voor Gastvrouw Marian