Kerst bij het Wapen van Zoetermeer

Kerst vieren in Zoetermeer met vrienden, familie of collega’s? Bij Het Wapen van Zoetermeer, de voormalige In De Drie Hooibargen, kun je in de weken rondom het kerstfeest terecht voor een arrangement in intieme setting.

 

,,Met de decoratie pakken we uit. Onze tien zalen zijn vanaf begin december in kerstsfeer, met overal bomen en verlichting,” vertelt eigenaar Reno Hilgersom. ,,Vooral onze zaal met open haard, bar en lounge is populair tijdens deze periode. In die ruimte met schuifwanden kunnen we dertig tot 200 personen verzorgen. Ja, de avonden rondom Kerst zijn altijd super leuk,” verheugt Hilgersom zich al op wat komen gaat.

Wat kan er tijdens de kerstperiode?

Je kunt op alle dagen rondom Kerst terecht bij Het Wapen van Zoetermeer. Denk aan een kerstborrel met het bedrijf of de familie of een kerstdiner- of buffet met een groep vrienden in de week voorafgaand aan Kerst. Bekijk onze arrangementen voor de mogelijkheden. Het Wapen van Zoetermeer ligt aan de Zegwaartseweg 31, met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Begin december beginnen de voorbereidingen en versieringen van de zalen, dus vanaf dat moment kun je in feestelijke setting Kerst vieren met jouw dierbaren, of collega’s. Reserveren kan nu al op 079-7600055 of per e-mail:info@hetwapenvanzoetermeer.nl.

Voor bedrijven is er dit jaar een speciale actie in de kerst- en nieuwjaarperiode. Dit speciale arrangement kan per mail worden opgevraagd via info@hetwapenvanzoetermeer.nl.

 

Bron: Zoetermeers Dagblad


Vorige
Afscheid Helma
Volgende
Maak kennis met onze chef-kok Stephen Giebel