Kerst 2022

Lieve gasten,

Na twee onrustige jaren met coronamaatregelen zijn wij ontzettend blij dat we weer kunnen en mogen doen waar we goed in zijn. Het ontvangen van gasten op onze mooie locatie en het verzorgen alle denkbare programma’s en evenementen.

Nadat wij in april weer groen licht hebben gekregen van de overheid zijn wij met ons team keihard aan de slag gegaan om de schade van 2020 en 2021 zo goed als het kan in te halen en de uitgestelde huwelijken voor onze bruidsparen zo goed mogelijk te verzorgen.

Ons team heeft zich in deze maanden voor 200% ingezet en zelfs de eigen vakanties geparkeerd om met elkaar de schouders eronder te zetten en dit seizoen de uitgestelde evenementen goed te verzorgen voor onze gasten, maar zeker ook voor ons mooie bedrijf.

Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in heel fijn en goed seizoen waar wij met een goed, tevreden en voldaan gevoel op terug kijken. Vandaar dat wij hebben  besloten, dat ons team na het harde werken krijgen waar ze recht op hebben. Namelijk een welverdiende vakantie.

Tijd voor ons team om bij te komen en uit te rusten en de feestdagen door te brengen met hun familie, gezin en vrienden. Onze locatie is daarom gesloten van vrijdag 23 december t/m donderdag 5 januari. Wij vinden het jammer om onze vaste en trouwe gasten niet te kunnen verwelkomen met Kerst.

Jullie zijn natuurlijk voor en na de vakantiesluiting van harte welkom om nog een (Kerst)diner, (Nieuwjaars)borrel, lunch of feest te organiseren. Ons kantoor is tijdens de vakantieperiode wel bereikbaar van 10.00 uur tot 15.00 uur voor aanvragen en telefoon. Op 25-12, 26-12, 31-12 en 01-01 is ons kantoor gesloten. Bij onze andere locatie, Restaurant Leeuwenbergh, is het wel mogelijk om rond de feestdagen á la carte te dineren of met een gezelschap iets te bespreken tussen 24 december en 6 januari, voor meer informatie www.restaurantleeuwenbergh.nl .

Wij wensen jullie hele fijne en bovenal gezonde feestdagen.

Graag ontvangen we jullie weer vanaf 6 januari.

Bedankt voor uw begrip!

Directie en medewerkers Het Wapen van Zoetermeer