Nieuwe dansvloer

Het Wapen van Zoetermeer beschikt sinds vandaag over een nieuwe dansvloer in de benedenzaal ‘Marjolein’, de grootste zaal van het complex aan de Zegwaartseweg 31. De pvc-vloer van 140 vierkante meter (patroon visgraat met zwarte bies) is gelegd door het bedrijf AGAAT.
Door een grote lekkage in de kelder heeft de Marjolein-zaal grote schade gehad. Een groot gedeelte van de dansvloer stond blank van het water waardoor uiteindelijk de dansvloer bol ging staan. Aangezien het trouwseizoen van start is gegaan moest de vloer snel vervangen worden.
AGAAT weet raad aan het werk
AGAAT weet raad aan het werk

De werkzaamheden startten vorige week maandag en in het pinksterweekend werd er flink doorgewerkt, want er moesten maar liefst 6000 nieuwe planken worden aangebracht. De vloer is door het team van Het Wapen van Zoetermeer uitgekozen op basis van meeste aantal stemmen.

,,Ik ben heel blij met het eindresultaat,” zegt eigenaar Reno Hilgersom tegen www.zoetermeersdagblad.nl. ,,Ik hoop dat wij op de nieuwe vloer vele leuke feesten, evenementen en vergaderingen mogen verzorgen. En dat er maar veel op gedanst mag worden.”

 

Bron: Zoetermeers Dagblad 


Vorige
Mooi (schilder)werk!