Open dag aanstaande bruidsparen

Heeft u trouwplannen en heb je nog geen idee op welke locatie de ceremonie en het huwelijksfeest gaan plaatsvinden? Op zondag 1 juli 2018 is er weer een open dag bij Het Wapen van Zoetermeer, georganiseerd vanuit opentoptrouwlocatieroute.nl. De dag om in het land op zoek te gaan naar jouw/jullie ideale trouwlocatie. Meer dan 250 feest- en trouwlocaties doen mee, waaronder Zoetermeer.

Bij Het Wapen van Zoetermeer kun je ook tussen 11:00 en 16:00 uur een kijkje nemen. De trouwzaal is geopend en ook de buitenplaats staat opgesteld voor een huwelijksplechtigheid. Daarnaast zijn de overige zalen aangekleed voor diverse gelegenheden. En uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de bruidssuites. Op deze manier kan men een goede indruk krijgen van de locatie. Tevens zullen er medewerkers aanwezig zijn die u graag een rondleiding geven en je informeren over de mogelijkheden en je vragen beantwoorden.

Om de open dag compleet te maken heeft de trouwlocatie ook een aantal andere bedrijven uitgenodigd op het gebied van trouwvervoer, bruidstaarten, fotografie en muziek. Zo zullen o.a. Time for Cakes, Marieke Zelisse Photography, Sharingbox en Artistic Productions aanwezig zijn.

Wilt je graag een kijkje nemen op onze locatie tijdens deze open dag? Je kan je aanmelden via de website van Open toptrouwlocatie route.

Komt zondag 1 juli niet gelegen voor jullie? Dan kun je uiteraard ook altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een ander moment. Dit kan via 079-7600055 of per mail naar info@hetwapenvanzoetermeer.nl.

U kunt tegenwoordig ook gebruik maken van onze online 360 graden tour, via deze tour kunt u al onze zalen online bekijken. Deze tour kunt u vinden op onze website : 360 graden tour 

Het Wapen van Zoetermeer, voorheen bekend als ‘In De Drie Hooibargen’, ligt aan de Zegwaartseweg 31 en voor de deur is er een ruime gratis parkeergelegenheid. Bezoek voor meer informatie de vernieuwde website of bel naar 079-7600055.


Vorige
Maak kennis met onze chef-kok Stephen Giebel
Volgende
Mooi (schilder)werk!