Het Wapen van Zoetermeer: zeer kindvriendelijk

Van plan om je bruiloft of jubileum te vieren bij Het Wapen van Zoetermeer, maar weet je niet wat je met je kinderen aan moet? Geen zorgen! Kindvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij de Diner & Partyboerderij aan de Zegwaartseweg, waar meer dan voldoende faciliteiten zijn om ook het jongste gezelschap vermaak te bieden in de speelzolder.

Onze Speelzolder

,,We hebben een speelzolder, films, Playstation, glijbanen, kindertoiletjes in de speelzolder, plekken om kinderen te verschonen, airhockey, tafelvoetbal, een ballenbak, puzzels, kleurplaten; voor iedere leeftijd is er wel iets,” zegt eigenaar/gastheer Reno Hilgersom.

,,Dat is heel belangrijk. Bij een diner, buffet of andere gelegenheid moeten kinderen het ook naar de zin hebben. Een programma duurt gemiddeld vier, vijf uur en kinderen gaan niet vier uur lang met hun tante praten. Het is erg prettig om hen dan iets te kunnen bieden, zodat ze niet drie uur lang aan tafel hoeven blijven.”

Gasten van Het Wapen van Zoetermeer kunnen kosteloos gebruikmaken van de faciliteiten voor kinderen. De speelzolder is ook altijd toegankelijk voor onze gasten. Het is altijd inbegrepen in de totaalprijs.

Begeleider

Vaak wordt er een oogje in het zeil gehouden als de kinderen aan het spelen zijn. Bijvoorbeeld door ouders, of oudere broers en zussen. Het is echter ook mogelijk om voor vijftien euro per uur een begeleider in te huren. Het vaste personeel van Het Wapen van Zoetermeer beschikt over een diploma bedrijfshulpverlening (BHV) en in het pand hangen op verschillende plekken EHBO-koffers.

Verder beschikt de speelzolder over vier camera’s in vier verschillende hoeken. De beelden hiervan zijn in alle zalen te zien op een tv-scherm. Ouders of opa’s en oma’s kunnen hun (klein)kinderen dan tijdens een Walking Dinner of jubileum in de gaten houden.

Kindermenu

Ook met de culinaire wensen van de jongsten is rekening gehouden bij Het Wapen van Zoetermeer. Er zijn kindermenu’s voor alle gelegenheden. Indien hier behoefte aan is kan het menu worden aangepast.

,,Bij een driegangen kindermenu heb je een kopje tomatensoep en stokbroodje met kruidenboter. Als hoofdgerecht een spiesje met kipnuggets en kleine frikadelletjes eraan met frietjes, appelmoes, ketchup. Als dessert krijgen ze een kinderijsje. En soms willen ouders iets gezonds, een fruitspiesje bijvoorbeeld. Dit kunnen we ook maken. Tevens we hebben twee ijskarren, één boven en beneden, zodat kinderen een ijsje vanuit de ijskar kunnen krijgen.”

Bron: Zoetermeers Dagblad


Vorige
Het Wapen van Zoetermeer: het onmisbare keukenteam
Volgende
Het Wapen van Zoetermeer: ook beschikbaar voor condoleance