Update 2.0

Lieve bezoekers, bruidsparen en toekomstige gasten,

Zoals een ieder bekend zijn wij helaas nog niet in de mogelijkheid om uw feest, bruiloft, verjaardag, vergadering, of ander soort evenement op dit moment te organiseren vanwege de Corona crisis.

In vervolg op het laatste bericht hebben wij voor nu tot 20 mei 2020 alle evenementen verplaatst en hebben we samen met onze gasten en bruidsparen nieuwe datums gevonden op een ander moment.

We vinden het ontzettend jammer dat wij met ons team onze passie niet uit kunnen voeren en dat u genoodzaakt bent uw gelegenheid te verplaatsen of uit te stellen.

Wij hebben de afgelopen jaren met elkaar keihard gewerkt om van ons bedrijf een gezond bedrijf te maken en dat is gelukt! Onze spaarpot welke wij hebben opgebouwd voor nieuwe investeringen zullen wij nu helaas moeten inzetten om deze crisis door te komen. Een enorme teleurstelling, we hadden de spaarpot dolgraag voor andere doeleinden gebruikt, maar we zijn dankbaar dat wij nu in deze moeilijke tijden over deze middelen beschikken en deze kunnen inzetten om deze onvoorziene crisis door te komen. Het bestaan van ons bedrijf is hiermee voor lange termijn gewaarborgd.

Om ons heen zien we gelukkig al enige versoepelingen plaatsvinden, we blijven goede hoop houden dat ook wij weer snel onze deuren mogen openen en hetgeen wat wij het liefst doen weer mogen uitoefenen.

Ondanks dat ons bedrijf gesloten is voor horeca, is ons kantoor wel 7 dagen per week geopend tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Wij zijn dus gewoon beschikbaar voor telefonische (aan)vragen en het beantwoorden van onze mails.

Wij kunnen ons voorstellen dat deze maatregel voor iedereen die een bruiloft, feest, vergadering of evenement gepland heeft staan veel vragen oproept. Voor dit moment kunnen wij nog steeds, weliswaar in aangepaste vorm, persoonlijke afspraken inplannen. Natuurlijk gaan we met de tijd mee en zijn we ook beschikbaar voor videogesprekken op afspraak. We houden u de komende weken op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw gelegenheid later in dit jaar of volgend jaar neem dan gerust contact met ons op en wij geven een uitgebreide uitleg van onze mogelijkheden en hoe wij omgaan met Corona en verplaatsen of annuleren.

Wij hopen snel weer voor iedereen klaar te kunnen staan en al onze gasten een mooie dag te kunnen laten beleven, blijf gezond en hopelijk tot snel!

 

Reno Hilgersom, Marijn Krijgsman & Team Het Wapen van Zoetermeer


Vorige
Update 24 mei
Volgende
Update Het Wapen van Zoetermeer