Update 24 mei

Lieve gasten en toekomstige gasten,

In vervolg op onze laatste Update via de mail en op onze website vinden wij het fijn om u wederom wat nieuws te brengen i.v.m. alle perikelen en maatregelen rondom de Corona situatie.

Het ziet er naar uit dat het de goede kant opgaat en we hebben inmiddels al weer wat meer nieuws mogen ontvangen vanuit de overheid en onze brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland.

Zo mogen we vanaf 1 juni, per zaal, 30 gasten ontvangen (exclusief personeel), gasten mogen met 2 personen aan een tafel zitten, of meer dan 2 mits het een groep uit hetzelfde huishouden betreft.

We kunnen ook grotere groepen ontvangen omdat er 30 gasten per zaal mogen, een grotere groep kan dus onderverdeeld worden in meerdere zalen wanneer we van buiten bij heel slecht weer moeten uitwijken naar binnen. Uiteraard ook met ruimte voor de anderhalve meter in acht nemende.

Buiten op onze terrassen is er geen maximum in het aantal gasten. Wel moeten we de anderhalve meter afstand in de maanden juni en juli in acht nemen tussen de tafels. Het is nog niet bekend of dat in augustus, of september niet meer nodig is, maar dat ligt natuurlijk ook aan de ontwikkelingen de komende maanden.

Betreffende de service mogen wij aan tafel serveren, een 3-gangen diner kan dus gewoon doorgaan, evenwel als een buffet.

Dranken kunnen ook aan tafel geserveerd worden, er hoeft dus geen gebruik gemaakt te worden van selfservice.

Hapjes en drankjes mogen ook rondgebracht worden.

Wij hebben veel ruimte, ruime zalen en ruime terrassen bij Het Wapen van Zoetermeer dus we kunnen snel schakelen en zijn flexibel om voor alle betrokkenen partijen om een goede oplossing te vinden.

Uiteraard letten wij extra op de schoonmaak en desinfectie en zijn er extra schoonmaakrondes in de toiletten.

Wij vragen natuurlijk ook van onze gasten dat ze zelf extra op hun persoonlijke hygiƫne letten en regelmatig de handen wassen.

We kijken er naar uit om u te verwelkomen en dat met de nieuwe versoepelingen u geplande evenement door kan gaan zoals besproken met eventueel wat aanpassingen indien nodig.

Mocht u contact willen opnemen dan vragen wij u om dat per mail te doen, of dagelijks telefonisch tussen 10.00 uur en 15.00 uur, u bent natuurlijk ook van harte welkom voor een persoonlijke afspraak.

Met vriendelijke groet,

Reno Hilgersom, Marijn Krijgsman & Team Het Wapen van Zoetermeer

 

 

 


Volgende
Update 2.0