Zaterdag 1 februari Open Toptrouwlocatie Route

Hebben jullie trouwplannen en nog geen idee op welke locatie de ceremonie en het huwelijksfeest gaan plaatsvinden? Op zaterdag 1 februari is er weer een open dag bij Het Wapen van Zoetermeer, georganiseerd vanuit Open Toptrouwlocatie Route. De dag om in het land op zoek te gaan naar jouw/jullie ideale trouwlocatie. Meer dan 250 feest- en trouwlocaties doen mee, waaronder Zoetermeer.

Bij Het Wapen van Zoetermeer kun je ook tussen 11:00 en 16:00 uur een kijkje nemen. De trouwzaal is geopend en ook de buitenplaats staat opgesteld voor een huwelijksplechtigheid. Daarnaast zijn de overige zalen aangekleed voor diverse gelegenheden. En uiteraard kun je ook een kijkje nemen in de bruidssuites. Op deze manier kunnen jullie een goede indruk krijgen van de locatie! Tevens zullen er medewerkers aanwezig zijn die jullie graag een rondleiding geven en informeren over de mogelijkheden en eventuele vragen zullen beantwoorden.

Om de open dag compleet te maken hebben wij ook een aantal andere bedrijven uitgenodigd op het gebied van trouwvervoer, bruidstaarten, fotografie en muziek. Zo zullen o.a. Bloemenservice NederlandEnjoy Cakes, Entertainment Valentino, Sharingbox, Stalhouderij Hanemaaijer, en Artistic Productions aanwezig zijn.

Wil je graag een kijkje nemen op onze locatie tijdens deze open dag? Je kan je aanmelden via de website van Open toptrouwlocatie route.

Komt zaterdag 1 februari niet gelegen voor jullie? Geen probleem! Dan kun je uiteraard ook altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een ander moment. Dit kan via 079-7600055 of per mail naar info@hetwapenvanzoetermeer.nl.

Al nieuwsgierig geworden? Via onze online 360 graden tour kan je alvast een kijkje nemen bij onze locatie. Deze tour is terug te vinden op onze website : 360 graden tour 

Het Wapen van Zoetermeer, voorheen bekend als ‘In De Drie Hooibargen’, ligt aan de Zegwaartseweg 31 en voor de deur is er een ruime gratis parkeergelegenheid. Bezoek voor meer informatie onze website of bel naar 079-7600055.


Vorige
15 februari Trouwbeurs ’t Groene Hart
Volgende
Kerstborrel team Het Wapen van Zoetermeer