Reno Hilgersom blij met vernieuwde zalen in jubileumjaar

Bij Het Wapen van Zoetermeer zijn de zalen ‘Akkertje’ en ‘Bieslook’ onlangs voorzien van een nieuwe look. Belangrijkste verandering is dat er tussen de twee zalen twee openslaande deuren zijn aangebracht, waardoor gezelschappen de mogelijkheid hebben om er één ruimte van te maken. Voorheen werden de zalen gescheiden door een muur en ondoorzichtig raam. Daarnaast is er nu een verlaagd plafond met inbouwspotjes en lambrisering. In het kader van de uniformiteit is de verlichting in beide ruimtes hetzelfde.

“Ik ben erg blij met het resultaat”, zegt eigenaar Reno Hilgersom. “Zeker ook omdat de monumentale boerderij, waar de zalen toe behoren, dit jaar 250 jaar bestaat. Prachtig dat we dit hebben kunnen doen voor het jubileumjaar.”

De werkzaamheden werden verricht door het in Voorburg gevestigde bouwbedrijf Floris De Konink.

Kortingsactie

Speciaal vanwege het 250-jarige bestaan van de monumentale boerderij aan de Zegwaartseweg 31 is er in 2019 deze Private Dining Actie. Wil je binnenkort met een gezelschap intiem dineren in een sfeervolle ruimte? Dan is dit zeker een optie! Neem voor meer informatie even contact met ons op.


Vorige
Het Wapen van Zoetermeer langer partner
Volgende
Opknapbeurt van de zalen